Lifestyle

Één jaar later…

Gister kreeg ik een herinnering op Facebook. Één jaar geleden… Ik zag een foto van de fabriek. De Liefsfabriek in Hazerswoude Dorp. Waar mijn avontuur begon. Op 6 april 2019 organiseerde ik mijn allereerste closet sale.

Bizar hoe Word eens wakker als zo’n spontaan idee begon en kijk waar we nu staan. Het was tijd om mijn kledingkast op te ruimen (februari 2019) en ik dacht ik stuur vriendinnen even een berichtje. Zijn jullie al aan het opruimen geweest? Zo ja, kunnen we geen kledingruil doen. Zo maken we elkaar blij met ‘nieuwe’ items.

Dat bleek allemaal lastiger te plannen dan gedacht. Naja, dan maar een schepje er bovenop. Kon ik dit niet groter aanpakken? Heel spontaan besloot ik Brenda van De Liefsfabriek (nu Liefslabel) een berichtje te sturen over mijn idee. “Ja leuk! Doen!” reageerde ze. Ik ken mezelf. Als ik een idee heb moet het z.s.m. geregeld zijn en gedeeld worden op het internet. Ik prikte een datum en stap 1 was berichtjes sturen naar vriendinnen en kennissen. Hebben jullie nog kledingitems waar je zelf niet meer gelukkig van wordt?

Binnen 1,5 maand had ik zoveel dat ik dacht. Wow! Wat hebben we veel kleding met z’n allen. 6 april hingen daar meer dan 500 items. Bizar toch?

Nu zijn we een jaar verder… Ik organiseerde 7 closet sales in 2019. Schreef een e-book en sprak op 2 evenementen. Wow! Oh ja en ik stond veel in de krant.

Bedankt voor als je er bij was afgelopen jaar.

We gaan door! <3

Previous Post

Dit vindt je misschien ook leuk