Informatief

Afound gelanceerd in Nederland

Sinds 24 oktober staat dit al live maar ik heb het idee dat veel mensen er nog niet van hebben gehoord of vanaf weten. Daar moet verandering in komen.

Ik koop zelf geen fast fashion meer. Maar dat betekent niet dat ik verwacht van iedereen hetzelfde te doen. Afound is daarom een mooie manier om mensen al een stukje bewuster te laten omgaan met mode. Afound is namelijk een uitvinding van de H&M group. Op de website van Afound vindt je oude collectie items die over zijn gebleven en nogmaals een kans krijgen om verkocht te worden. I.p.v. verbrand of weggegooid te worden. Eigenlijk een beetje een dubbele sale.

Merken die o.a. te vinden zijn op Afound: H&M, NA-KD, Monki, Weekday, Flippa K, COS, Arket en nog zo veel meer.

Veel (duurzamer) shop plezier.

Mariska van der Haven

Previous Post Next Post

Dit vindt je misschien ook leuk