Lifestyle

Mijn moeder had mij begin dit jaar hard uitgelachen

Ja, dat had ze zeker. Toen ik in februari met Word eens wakker kwam had ze in eerste instantie ‘ Oh god wat nu weer’. En als je haar ook nog eens verteld had dat ik op 28 november spreker zou zijn op een evenement dan was ze waarschijnlijk nog harder gaan lachen.

Nee, zonder dollen. Mijn moeder is de afgelopen maanden mijn grootste steun in dit project geweest. Opbouwen, opruimen, de inkoop, het sorteren en 9 van de 10 keer het optellen van bedragen aan de kassa (want ik ben niet zo’n rekenwonder) was zij daar. Thanks mam!

28 november van 19:30 tot 21:30 mag ik mijn verhaal doen in de bibliotheek in Boskoop. We kijken eerst een aflevering van Tegenlicht en naar aanleiding van de aflevering start ik graag een discussie. 

Dat ik na een aantal maanden nu al mijn verhaal mag doen tijdens een evenement vind ik ontzettend bijzonder. Dat iemand mij afgelopen weekend vertelde dat ze dit jaar alleen nog maar kleding had gekocht tijdens mijn closet sales trouwens ook. Maar voor dit soort dingen doe ik het. Stap voor stap verandering kunnen maken.

De inloop op 28 november is helemaal gratis. Wil jij meer leren over de fast fashion industrie en hoe jij verandering kan brengen? Dan zie ik je graag op 28 november in Boskoop.  

Meer informatie: https://rijnenvenen.op-shop.nl/1878/tegenlicht-meet-up-boskoop/28-11-2019

Previous Post Next Post

Dit vindt je misschien ook leuk