Lifestyle

Mijn fysieke e-book

Als je een goedkope manier zoekt om iets te printen (bijvoorbeeld een magazine) dan is printenbind de oplossing. Ik had nog nooit iets bij hun laten printen maar ik ben meer dan tevreden.

De website van https://www.printenbind.nl is heel overzichtelijk. Op de homepage kun je gelijk al kiezen wat voor product je zoekt of wilt laten printen. Kiest een oplag en of je het wil laten bezorgen of gratis komt ophalen. Als je die vakken hebt ingevuld krijg je gelijk een prijs en die prijs die is 9 van de 10 keer perfect.

Dus door die mooie prijsjes heb ik zoiets van; oke wat kan ik ontwerpen en laten printen. Want ik ga in het vervolg zeker nog eens bij printenbind bestellen.

De communicatie met het bedrijf was ook heel fijn. +10 dus.

Ben je dus opzoek naar een bedrijf waar je een flyer, boek, magazine, poster, visitekaartjes of heel iets anders wilt laten printen. Dan is dit misschien wel de juiste partij voor jou.

Previous Post Next Post

Dit vindt je misschien ook leuk