Lifestyle

Welkom

Het begon eigenlijk allemaal bij het opruimen van mijn kledingkast. Kan ik niet wat anders doen met mijn kleding i.p.v. het weg te brengen naar de kringloopwinkel? Er was een omschakeling van seizoenen en ik besloot het groter aan te pakken. Ik zocht contact met de Liefsfabriek in Hazerswoude Dorp en begin april (2019) was daar mijn eerste closet sale met meer dan 500 tweedehands items.

In 2019 waren er maar liefst 7 closet sales, een e-book (download hem hier) en 2 evenementen waar ik op mocht spreken. Word eens wakker groeit en groeit.

1 februari 2020 heb ik mijn eigen winkel geopend in Alphen aan den Rijn op De Werf. Industrieweg 4 om precies te zijn. Daar ben ik elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur te vinden.

Open je ogen en laten we dit samen doen.

Previous Post Next Post

Dit vindt je misschien ook leuk