Lifestyle

Welkom

Begin dit jaar (2019) wilde ik af van mijn kleding, kleding die ik niet meer leuk vond of voor lange tijd niet meer had gedragen. Weg ermee. Ik besloot vriendinnen een berichtje te sturen of ze het leuk vonden om bij mij thuis een kledingruil te doen. Zodat iedereen oude items voor “nieuwe items” kon ruilen. Het plannen van een datum was alleen lastig.

Waarom pak ik het niet groter aan dacht ik. Ik plande een datum, nam contact op met De Liefsfabriek (in Hazerswoude Dorp) en voor dat ik het wist was mijn eerste closet sale daar.

Nu zijn we een aantal edities verder, staat er een website en sluiten steeds meer mensen zich aan bij het Word Eens Wakker netwerk.

Open je ogen en laten we dit samen doen.

Previous Post Next Post

Dit vindt je misschien ook leuk

Leave a comment

Leave a Reply